Escuchar

SmartUIB es un proyecto institucional de la Universitat dels Illes Balears (UIB) que se crea con el Acuerdo Ejecutivo 10774 (Full Oficial UIB, FOU, número 389). A través de esta iniciativa de innovación, enmarcada en el vicerrectorado de innovación y transferencia, se pretende mejorar, en general, la eficiencia de la universidad, desarrollar tecnologías inteligentes para transferir a la sociedad y mejorar la ocupabilidad del alumnado formándolo con un espíritu innovador y emprendedor.

El nucleo de nuestras líneas de trabajo es la SOSTENIBILIDAD, que cree en la MULTIDISCIPLINARIEDAD que crea conocimiento APLICADO para REGENERAR y TRANSFORMAR nuestro entorno...

... de aquí el nombre de S.M.A.R.T. UIB (aunque lo escribimos sin puntos y de esta forma: SmartUIB).

 


Premio "Illes Balears 2014 Societat de la Informació" como iniciativa de innovación; concedido por Fundación Socinfo y la revista "Sociedad de la Información". Palma, 7 de mayo de 2014.


 

 

  miércoles, 22/marzo/2017

Data: 28/03/2017

Lloc: Campus de la UIB. Carretera de Valldemossa km 7,5. Palma (Illes Balears)

SmartUIB i el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable en el marc de la IV Setmana Saludable a la UIB, organitza la III Jornada del Vehicle Elèctric a la UIB. A la jornada s’organitzen les activitats següents: “Prova un cotxe elèctric” i “Prova una bici i una moto elèctrica urbana”, que permetran fer proves de conducció d’aquests vehicles elèctrics pel campus; una usuària quotidiana del cotxe elèctric des de fa tres anys, Irene Nadal, ens donarà a conèixer la seva experiència de conducció amb aquest tipus de vehicle elèctric; també hi haurà una sessió explicativa per saber com funciona el cotxe elèctric i com es pot treure-li el màxim partit, a càrrec de Renault España; l’empresa Urban Drivestyle ens parlarà de la seva experiència amb les bicicletes i les motos elèctriques urbanes. Finalment, a la taula rodona s’exposarà i debatrà la visió que es té, transcorregut un any de l’anterior edició, de diverses qüestions relacionades amb la mobilitat sostenible amb el vehicle elèctric com, per exemple, les següents: estam preparats per a la mobilitat sostenible?, com s’està evolucionant?, quins inconvenients hi ha encara? Aquestes i altres preguntes dels assistents les intentaran resoldre els convidats a la taula rodona.

Contenidos relacionados